Kies je goed doel

Beste vereniging van Bonheiden en Rijmenam

Op zaterdag 14 september organiseert de vzw Bonheiden loopt de derde editie van "Bonheiden Loopt en Wandelt! 

Vorig jaar liepen en wandelden meer dan 450 mensen mee tijdens ons evenement. Dit jaar willen wij met nog meer mensen sportief én gezond genieten van onze mooie gemeente.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen aan het bewegen te krijgen om zo ieders gezondheid te verbeteren én te werken aan preventie. Het is dus geen wedstrijd maar een soort van 'Urban Trail' door Bonheiden. We lopen door de natuur, rustige straten en door een aantal openbare en historische gebouwen. Ook de wandeling gaat door rustige straten en de natuur.

De vorige jaren kozen we samen met het Imeldaziekenhuis één goed doel. Onze lopers en wandelaars zamelde vorig jaar 1.750€ in voor het goede doel.

Een grote verandering met de vorige jaren is dat er niet één maar meerdere goede doelen zullen zijn. We geven de kans aan jullie, verenigingen uit Bonheiden en Rijmenam om zelf een doel te bepalen. Dit kan voor de vereniging zelf zijn of voor een project dat de vereniging ondersteunt. Jullie kunnen dan ook zelf promotie maken voor het eigen goed doel. De deelnemers kiezen voor welk goed doel ze lopen of wandelen.

Praktisch:

  • Voor 1 juni moeten de voorstellen binnen gebracht worden (zie onder).
  • De vereniging moet een erkende vereniging (cultuur, sport, vrije tijd, jeugd) zijn uit onze gemeente.
  • De organisatoren beoordelen de goede doelen/projecten.
  • Elke loper of wandelaar kiest zijn of haar goed doel bij het inschrijven.

Het GreenAlive loopteam:

Geert Teughels - teughels.goovaerts@telenet.be - 0495/22.29.95

Francois Van Velthoven - info@greenalive.be - 015/55.97.43